Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /home/ltniorga/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947

Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /home/ltniorga/public_html/wp-content/plugins/wonderm00ns-simple-facebook-open-graph-tags/public/class-webdados-fb-open-graph-public.php on line 947

CJE vă invită la Zilele Tineretului

În perioada 27 aprilie 2014 -10 mai 2014 va avea loc programul “Zilele Tineretului”, iar Consiliul Județean al Elevilor Botoșani, DJST Botoșani și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează două acţiuni: C.E. ne uneşte şi Water Fight.

Acțiunea C. E. ne uneşte presupune crearea unui lanţ uman în parcul „Mihai Eminescu” Botoşani în data de 1 mai 2014 la ora 14. Întâlnirea elevilor se va face în intervalul orar 13:30-14:00 la intrarea din parc dinspre Bulevardul „Mihai Eminescu” (statuia lui Mihai Eminescu), unde vor primi informații despre desfăşurarea acestui eveniment liderii de grup din fiecare unitate de învăţământ. Pentru desfăşurarea acestei acţiuni sunt necesari câte 20 de elevi din fiecare unitate de învăţământ din municipiul Botoşani îmbrăcaţi în tricouri albe.

A doua acțiune este Water Fight, fiind o activitate în care va fi folosită apa pentru îndeplinirea obiectivului propus. Aceasta va avea loc în data de 2 mai 2014 ora 14 în parcul „Mihai Eminescu” Botoşani. Întâlnirea elevilor se va face în intervalul 13:30-14:00 la intrarea din parc dinspre Bulevardul „Mihai Eminescu” (statuia lui Mihai Eminescu), unde se vor oferi informaţii despre regulamentul evenimentului liderilor de grup din fiecare unitate de învăţământ. Preşedinţii consiliilor şcolare (sau alţi înlocuitori) vor primi în data de 1 mai la acţiunea „C.E. ne uneşte” baloanele ce vor fi utilizate în cadrul „Water Fight” de către echipele conduse de aceştia, dar elevii pot utiliza şi alte instrumente non-violente ce folosesc apa. În cazul în care condiţiile meteo nu vor fi favorabile va fi trimisă o adresă de amânare a evenimentului. Pentru desfăşurarea acţiunii sunt necesari cel puţin 20 de elevi din ciclurile de învăţământ gimnazial şi liceal.

C.E. 4 YOUNG!

Între 25 aprilie și 15 mai 2014 Consiliul Județean al Elevilor Botoșani, DJST Botoșani și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează concursul de scriere de proiecte C.E. 4 Young! pentru consiliile școlare ale elevilor din județul Botoșani, ce face parte din programul de promovare Restart CJE. Se vor acorda câte 6 premii în bani pentru cele două categorii: urban (locul I 500 lei, locul II 350 lei, locul III 250 lei) şi rural (locul I 500 lei, locul II 350 lei, locul III 250), va fi acordat şi un premiu special suplimentar de 100 de lei pentru cel mai bun proiect de la nivel judeţean. Cele şase echipaje câştigătoare au obligația de a implementa cu banii obţinuţi ca premiu proiectele propuse. Depunerea proiectelor se va face în perioada 26.04-05.05.2014, acestea vor fi transmise prin poștă sau depuse în plic închis la adresa Direcției Județene pentru Sport și Tineret Botoșani, str. Uzinei, nr. 5, Botoșani, județul Botoșani, în programul de lucru al instituției (data ultimei zile de primire a proiectelor, 5.05.2014, reprezintă data la care acestea vor fi în înregistrate și nu data poștei). Persoană de contact: consilier Cornelia PAICU- 0748118238. Jurizarea va fi pe data de 06.05.2014, iar premierea pe data de 07.05.2014.

Implementarea proiectelor să fie realizată în perioada 08.05-13.05.2014. Mai multe informații și formularul pentru înscriere le puteți găsi pe site-ul CJE.

Fiecare liceu/grup școlar poate participa cu un singur echipaj constituit din membrii ai Consiliului Școlar al Elevilor din unitatea respectivă de învățământ, coordonați de către un profesor.

Pentru informații suplimentare, vă stau la dispoziție Eduard Mititelu, preşedintele CJE Botoşani, președinte CNE –tel 0746995316, e-mail: eduardmititelu@gmail.com / cje_botosani@yahoo.com și Mihaela Gabriela Țăranu, profesor coordonator CJE Botoşani – tel. 0745407972, gabrielamtaranu@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.