Primul vizitator care a avut curajul să ne contacteze este Gabi din 9G, care ne-a întrebat dacă poate participa la unul din evenimentele pe care școala le va organiza în viitorul apropiat (ghici, ciupercă, despre ce eveniment e vorba!) cu un număr de freestyle football. Nu i-am dat un răspuns clar, necunoscând prea bine nici persoana sender-ului, nici cu ce se mănâncă freestyle football-ul și nici tainele evenimentului amintit. Totuși, îl încurajăm pe Gabi și îi dorim succes în acest sport cu valențe artistice.

O scurtă autoprezentare a prietenului nostru: „sunt un băiat simplu, de statură mică, am simțul umorului (zic eu), îmi place viața la nebunie. Când trebuie să fiu serios sunt, iar când trebuie să râd, atunci râd. Mă adaptez în orice mediu, nu îmi plac minciuna și lingușeala. Practic un sport numit: freestyle football pentru că e un sport hardcore și îmi place foarte mult ceea ce fac. Cred că dacă aș urma o școală de actorie… ar fi foarte frumos, aste e pe viitor.”

Gabi ține cu Steaua și cu FC Botoșani, iar dintre sportivi îi apreciază pe Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, David Beckham și… Rafa Nadal. Nu știm cât de departe e școala de actorie, dar, deocamdată, singurul actor pe care l-am găsit între like-urile lui de pe facebook este Mr. Bean. E și ăsta un început bun!

În caz că v-a prins minutul de mai sus, iată un clip mai amplu, în care Gabi apare alături de alți amatori ai acestui sport: