Băiatul colegei noastre, doamna învățătoare Marinela Vieriu de la Hăneşti, a plecat la ceruri. Era elev la noi, la Liceul Pedagogic, în clasa a XII-a. A urmat acelaşi liceu ca şi mama sa. Numai că… a plecat prea repede. O boală necruţătoare l-a învins. 

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanţe familiei! Cuvintele sunt neputincioase, nu pot alina o astfel de durere. Gândurile noastre bune poate vor susţine familia greu încercată. (doamna învățătoare Florentina Dănilă)

Ne este foarte greu să auzim aceste vești.
Sincerele noastre condoleanțe.
Multă putere familiei în aceste momente dificile. Gândurile și rugăciunile noastre fie cu voi. 🙏 Dumnezeu să-l odihnească în pace! (Consiliul Școlar al Elevilor)

Din păcate, în această seară Gabi a pierdut lupta! Să ne rugăm împreună pentru sufletul lui. Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte. Sincere condoleanțe familiei și suntem alături de ei cu tot sufletul! Drum bun, copil drag!! (Alexandra)

Ai fost un suflet bun și mare pe pământ care a avut puterea să lupte din greu cu viața asta cruntă! Un exemplu pentru noi toți! Acum Dumnezeu a avut nevoie de ține să veghezi asupra celor dragi. Nu te vom uita niciodată și mereu vei fi în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag! (Andrei)

O boala grea ce te-a răpus
Și ai plecat mult prea devreme
Și ne-ai lăsat fără răspuns
Numai cu lacrimi și durere… (Bianca)

În aceasta zi am pierdut un suflet drag. Un coleg, un prieten dar nu în ultimul rand un frate. Condoleanțe familiei îndoliate.
Nu te vom uita niciodată Gabi, vei rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să te ierte și să te primească în paza Sa! (Gabriel M)

Dumnezeu să te ierte, Gabriel! Vei rămâne mereu in inimile noastre! (Teodora)

Astăzi am pierdut un suflet drag nouă! Un prieten, un coleg, dar nu în ultimul rând.. un frate! Ne-ai dat o lecție nouă, tuturor celor care ne plângem de greutățile zilnice. Doar Dumnezeu știe prin ce ai trecut. Ai luptat pana la sfârșit!
Vei rămâne mereu în sufletele noastre! (Ovidiu)

Durerea pe care o simțim nu poate fi exprimată în cuvinte! Dumnezeu să te ierte, Gabi!
Vei fi în inimile noastre pentru veșnicie! (Olivia)

Dumnezeu să te odihnească! Să știi că te voi iubi și de acum încolo exact ca înainte, dragule! (Raluca)

Dumnezeu a ales să ia un înger între îngeri. Condoleanțe familiei! (Mona)

Dumnezeu să te ierte, prieten drag, ne vei lipsi enorm… Ai grijă de tine acolo sus… Te vom iubi mereu! (Andra Mihaela)

Dumnezeu să te aibă în pază, suflet drag… prieten minunat… ai lăsat un dor imens în sufletele noastre, Găbițu! (Iulian Octavian)