DSC05510

  • Meniul zilnic – slalom între carență și natură. Întâlnire şi dezbatere pe teme de nutriţie şi alimentaţie sănătoasă cu doamna dr. Anca Andone. Au participat elevii claselor a VII-a B, a IX-a A și a XI-a A împreună cu doamnele profesoare Carmen Butnariu, Viorica Corolea și Luminița Stoica.
  • Știu! Vreau! Pot! Activitate de promovare a participării în acțiuni de voluntariat, cu colaborarea reprezentanților Societății de Cruce Roșie din România. Au participat elevii claselor a IX-a C și a IX-a H, împreună cu doamna directoare Cătălina Melniciuc și cu doamnele diriginte Olivia Gornea și Lucia Ștefănescu.
  • A Matter of Choices Diseminare a reuniunii de proiect multilateral Comenius, Botoşani, octombrie 2013. Au participat membri ai proiectului, conducerea Consiliului Școlar al Elevilor, în frunte cu Catrinel Damian, și doamnele profesoare Olivia Gornea și Roxana Manolache.
  • A opta – o şansă pentru fiecare Lansarea proiectului antidrog Învaţă să alegi! coordonat de doamnele profesoare Delia Axinte, Gabriela Corduneanu, Luminița Stoica, Lucia Ștefănescu și Petronela Țurcanu. Au luat parte doamna director Mirela Sănduleanu, doamna prof. dr. Cristina Manolache, metodist al CCD Botoșani, precum și alte oficialități. Mai multe amănunte: link.
  • Energiile viitorului. Prezentări, dezbateri și un foarte frumos concurs de postere cu privire la sursele alternative de energie, sub coordonarea doamnei profesoare Violeta Nanu, sub motto-ul derrida-esc Make a Differance in Life și cu participarea elevilor claselor a X-a D și a XI-a E.
  • Arhitectura din mine şi din afara mea!. Atelier de lucru – realizarea de desene şi afişe de promovare a unui stil de viaţă durabil, coordonat de doamnele profesoare Petronela Țurcanu și Carmen Butnariu; dintre motto-urile alese: Natura este viață, Fii eco! Salvează planeta! sau același Make a Differance in Life; participanți: elevi ai claselor V-X.
  • Alege să fii sănătos!. Un alt atelier, realizat de doamna profesoară Diana Cărbunaru împreună cu elevii claselor de gimnaziu.
  • Viitorul sună verde. – acțiune anti-poluare în parteneriat cu Liceul „Sfântul Stelian”, realizată de elevii clasei a II-a B și coordonată de doamna învățătoare Dana Simion.
  • Rolul fructelor şi legumelor în alimentaţia sănătoasă a omului – activitate realizată de doamna învățătoare Olguța Șchiopu împreună cu doamna bibliotecară Garofița Adochiței și cu elevii clasei a II-a A.