20049_2a– comunicat de presă –

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani este câștigătorul unui nou proiect cu finanțare extrabugetară în valoare de 20000 de euro.

Sponsorii proiectului, care a purtat numele de Olimpiadele Kaufland, sunt SC Kaufland România SCS și Asociația Școala de Valori, iar activitățile s-au desfășurat în primul semestru al acestui an școlar.

Echipa Liceului Pedagogic a reușit să realizeze toate activitățile educative propuse de organizatori din domeniul sportului și mișcării, al igienei și sănătății, al educației artistice și ecologice, dar și al invențiilor și soluțiilor practice. Majoritatea cadrelor didactice, personalul medical, cel administrativ și toți elevii școlii au fost implicați în realizarea acestor activități, cu un rezultat de excepție.

După ce în anii anteriori, Liceul Pedagogic a reușit câștigarea unor premii prin participarea la programe cu finanțare extrabugetară oferite de Petrom SA, Raiffeisen Comunități și Primăria Municipiului Botoșani, în acest an școlar echipa școlii a reușit dubla performanță de a câștiga atât premiul de 2000 de euro în Top Hărnicuți (validat la 15 decembrie 2015), cât și 20000 de euro în Top Fruntași (validat la 22 aprilie 2016). Acest premiu va permite utilarea școlii cu tehnică și mijloace didactice moderne cu scopul îmbunătățirii performanțelor școlare ale elevilor și transformării școlii într-o instituție de talie europeană. Un efort de echipă care confirmă din nou locul pe care îl ocupă această instituție de învățământ în topul școlilor botoșănene.