1465124_533079293471550_11595870_n

Cu o întârziere considerabilă, pentru care ne cerem iertare, facem cunoscute succesele repurtate de Flavius Luca și Octavian Simion (clasa a XI-a C) la două concursuri importante. Îndrumător a fost domnul profesor Gheorghe Carmocanu.

Prima dintre cele două competiții este Concursul pluridisciplinar (informatică, matematică și fizică) PROSOFT@NT, concurs cu participare internațională înscris în calendarul MEN [link, poziția 2.13]. Evenimentul a avut loc la Colegiul Național de Informatică din Piatra Neamț, între 19 și 22 februarie. Cei doi elevi ai liceului nostru au obținut premiul I la informatică, secțiunea Pagini web. Clasamentul complet se află pe site-ul Colegiului nemțean.

Cu prilejul aceleiași manifestări, a avut loc și Sesiunea de comunicări metodico-științifice „Vasile Ţifui”, la care domnul profesor Gheorghe Carmocanu a participat cu lucrarea Proiectarea paginilor web ASP.NET.

Eroii noștri au recidivat o lună mai târziu, la concursul IT Elite, desfășurat pe 22 martie la Colegiul Național „Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc. La secțiunea Pagini web, Flavius și Octavian s-au situat pe treapta a treia a podiumului. Din echipajul domnului profesor Gheorghe Carmocanu a făcut parte și Beniamin Cușniriuc (clasa a IX-a C). Pozele care însoțesc acest articol sunt capturate la acest concurs.